Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om LW Entreprenør AS

LW Entreprenør AS er et maskinentreprenørfirma som ble etablert i 2011. Vi har kontor i Næringslivets hus på Løkken Verk, som ligger i Orkland kommune og vi utfører grunnarbeid i Trøndelagsområdet og på Nordmøre. Daglig leder er Olav Lillemo, og tilsammen er vi 20 ansatte, med både maskinførere, lastebilsjåfører og grunnarbeidere. I tillegg har vi med oss innleide aktører i perioder. 

Vi utfører jobben etter kundens ønsker og spesifikasjoner, samtidig som vi ivaretar kravene for HMS - Helse, miljø og sikkerhet og byggtekniske krav.

Vi har ansatte med ADK1 Godkjenning, og kan dermed stå ansvarlig for vann, avløp og renseanlegg.

LW Entreprenør AS er medlem i Maskinentreprenørenes forbund (MEF) og Norges Lastebileier-forbund (NLF). Vi har også sentral godkjenning i utførelse av innmåling og utstikking av tiltak, utførelse av landskapsutforming, samt utførelse av veg- og grunnarbeider. Vi er godkjent opplæringsbedrift, og vårt mål er å til enhver tid ha lærlinger i bedriften. I januar 2021 ble vi også sertifisert som miljøfyrtårnbedrift, noe vi legger stor vekt på i vår arbeidshverdag.

          

                                                                          

LW Entreprenør er engasjert i:

Kraftverksarbeid for Hywer AS

Vintervedlikehold for Svevia Norge AS i Orkland og Rindal

Fiberutbygging for Svorka AS i Orkland og omegn

Noen av våre oppdragsgivere er:

Svevia Norge AS

Svorka AS

Orkland Kommune

Hywer AS

Private oppdragsgivere

 

Share on Facebook

Logg inn