Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hei alle gamle og nye kunder!

Sommersesongen 2022 står foran oss, og vi som hele bransjen er spente på hva som venter oss i år. 2021 har båret preg av stort frafall og omstrukturering i vårt omland. For alle med prosjekter i startgropa kan likevel være trygge på att det er mange gode leverandører som holder på. Vi anser oss som en av dem, og er klare til å bistå deg, enten du trenger å leie maskin på timing, eller prosjekter på fastpris. Vi bistår i hele prosessen fra start til mål.

Kostnadsnivået har økt noe i vinter, med krig i ukraina og oppstart etter korona. Vi må nok likevel belage oss på att dette er den nye normalen, slik at det trenger ikke å være så aktuelt å utsette prosjekter, selv om det kan være fristende.

Har du behov for grunnarbeid? Send oss gjerne en forespørsel. olav@lw-entreprenor.no og 70310088
Hilsen Olav Lillemo

 

Oppdrag 2021

Vi jobber for tiden med flere prosjekter i distriktet vårt.
Vi har hatt oppstart med grunnarbeid på Oppdal VGS for Ruta i samarbeid med Totalmaskin AS. Her har vi 3 maskiner og grunnarbeidere i full sving med gangfelt, VA grøft og utgraving av tomt for nytt bygg. Med oss som lokal leverandør er Oppdal Graving og Transport AS.
Hovedtyngden av arbeidene skal være ferdig i oktober, men en god del utomhusarbeider vil komme til våren.
 
Meldal Helsetun har vi starta opp med utomhusarbeider. Kantsteinsetting, oppgrusing, pussing og asfaltering står på plana her.

Vi har startet med å bygge ut Romundstadbygda i Rindal med fiberbredbånd for Svorka AS. Interesserte kunder må gjerne henvende seg dit, for å bestille lynraskt internett og TV- løsning.

På kontoret kalkuleres oppdrag for høsten og vinteren, så har du ett prosjekt, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende samtale!

 

 

Share on Facebook

Logg inn